Köpvillkor

Betalningsmetod

Vi på tapet.se strävar alltid efter att det ska vara enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla hos oss. Vi samarbetar med butiker över hela landet och du hämtar och betalar på plats i butik.

Leveransvillkor

  • Normal leveranstid är 2–5 arbetsdagar (5-10 arbetsdagar vid beställningsvaror)
  • Butiken hör av sig till dig när de fått din beställning
  • Alltid gratis frakt

Beställningsbekräftelse

När vi har fått din beställning skickar vi dig ett bekräftelsemail med information om din beställning. Gör det för vana att alltid kontrollera din orderbekräftelse så att allt ser bra ut. Om du har några frågor, vänligen kontakta vår kundtjänst omedelbart. Spara beställningsbekräftelsen som innehåller ditt kund- och ordernummer om du behöver kontakta oss. Om du vill avbryta eller ändra din beställning, kontakta gärna vår kundservice så snart som möjligt.

Returer

Vi erbjuder öppet köp i 14 dagar från och med att du tagit emot varan.
Förutsatt att:
• Förpackningen är obruten
• Att du själv står för returavgiften (110kr)

Såhär returnerar du:
  1. Lämna in din retur i butiken du hämtade din order i
  2. Du blir då debiterad 110 kr i returavgift

Reklamation

Tapet.se följer lagen angående reklamationer i Sverige. Om varan är skadad eller på något annat sätt felaktig ersätter vi den med en ny vara eller ger dig pengarna tillbaka. Observera dock att en uppsatt vara normalt sätt är en godkänd vara och att eventuell reklamation eller anmärkning ej godkänns.

Vi ersätter inte några extra kostnader som kan uppstå på grund av att en produkt är skadad, felaktig eller defekt, till exempel extraarbete eller materialkostnader. Det är upp till kunden att kontrollera produkten innan den installeras. Vi ersätter inte för felaktiga installationer. Om tvist uppstår, kommer rekommendationerna från Konsumentverket att följas.

Vi säljer alla produkter med tre års rätt till klagomål enligt konsumentköplagens (1990: 932). Alla garantier gäller i Sverige. Produktgarantin täcker endast initialfelet, det vill säga fel som finns i produkten vid leverans.

Färger/Bilder

Färgåtergivningen på tapeten på bilden kan skilja sig från verkligheten samt se annorlunda ut genom olika bildskärmar.

Personuppgifter

Vi hanterar samtliga personuppgifter med sekretess och vi lämnar inte ut uppgifter till tredje part, vidare följer vi dataskyddsförordningen (GDPR) i Sverige. Mer information hittar ni här: https://www.datainspektionen.se/lagar–regler/dataskyddsforordningen/

Frågor?

Har du frågor angående köpvillkor, hör av dig till oss på info@tapet.se eller 033-12 54 00.