Frågor och svar

 

Här har vi samlat de vanligaste frågorna vi brukar få om oss och om tapeter i största allmänhet. Om du inte hittar just det du undrar över så tveka inte att kontakta vår kundservice.

Om Tapet.se

Vilka varumärken är det ni säljer?

Det kommer ständigt in nya spännande varumärken till oss på tapet.se. För att få en snabb överblick av vilka märken vi tillhandahåller just nu så kan du gå direkt till vår söksida och lista varumärken.

Får ni alltid in de senaste tapetkollektionerna?

Vi samarbetar i dagsläget med 15 leverantörer från hela världen. De har i sin tur en mängd olika märken, som i sin tur har flera olika kollektioner. Och självklart ser vi till att ta in deras senaste och mest inspirerande kollektioner.

Hur länge lagerhåller ni ett särskilt tapetmönster?

Det är mycket svårt att svara på. Allting handlar naturligtvis om tillgång och efterfrågan. En tapet som vi säljer mycket av ser vi naturligtvis till att alltid ha i lager. Medan vi oftast inte beställer in mer av en tapet som legat länge på hyllan. Det bästa sättet att gardera sig är att köpa en reservrulle när du ändå beställer.

Vilka är ni som står bakom tapet.se?

Tapet.se drivs som en del av Tapetterminalen, en av Sveriges största tapetleverantörer. Tapetterminalen ägs i sin tur av Gimmerstagruppen. En koncern som började som ett litet familjeföretag i färg- och tapethandeln i Borås någon gång i mitten på 1900-talet. Mycket har hänt sedan dess. Idag rullar cirka en miljon tapetrullar ut via Gimmerstagruppen och man har runt 60 anställda. Vad som däremot inte har förändrats är långsiktigheten i alla beslut och den familjära företagskulturen.

Övriga frågor

Jag har aldrig satt upp tapeter innan. Är det svårt? Hur gör jag? HJÄLP!
Det är lätt att sätta upp tapeter. Bara man tar god tid på sig, har rätt utrustning och en smula tålamod. För att hjälpa dig som aldrig har satt upp tapeter eller känner sig lite ringrostig har vi skapat en bra guide här.